Dolar güne nasıl başladı? İşte son rakamlar...

Dolar güne nasıl başladı? İşte son rakamlar...

Dolar/TL kuru 4 Şubat'a nasıl başladı?

Dolar/TL kuru geçtiğimiz haftanın kapanış seviyelerinde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru bu sabah, 5,98 seviyelerinde yer alıyor.  Euro/TL ise 6,62'den işlem görüyor.

ASYA PİYASALARINDA CORANA VİRÜS DEPREMİ SÜRÜYOR

Çin takvimine göre yeni yıl nedeniyle 9 gündür kapalı olan Çin Borsası bu sabah yüzde 9'luk sert düşüşle açıldı. 23 Ocak'tan bu yana kapalı olan hisse piyasalarına Çin Merkez Bankası'nın 174 milyar dolar likidite sağlayacağı haberi de düşüşü durdurmadı.

FITCH: SALGIN BÜYÜSE PETROLE TALEP AZALABİLİR

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, corona virüsü salgınının büyümesi durumunda petrol talebini azaltabileceğini belirtti. Bilgi notunda, Brezilya, Norveç ve ABD gibi üretimi artan ülkelerde üretim fazlasının daha da yükselmesine neden olabileceği belirtildi. Analistler, yeni tip corona virüs salgınına ilişkin endişelerle yeni yıl tatilinin ardından bugün işleme açılan Çin piyasalarındaki yüksek risk algısının varlık fiyatlarında etkili olduğunu kaydetti. Öte yandan, Suriye ve Libya'daki gelişmelerin jeopolitik risk algısı açısından gündemin odağına yerleştiğini ifade eden analistler, konuya ilişkin haber akışının yakından takip edileceğini bildirdi. Uzmanlar bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu belirtirken yurt dışında Euro bölgesinde yıllık ÜFE verisinin ve ABD'de işsizlik oranının takip edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.