Dolby yeni bir ses kayıt uygulaması üzerinde çalışıyor!

Dolby yeni bir ses kayıt uygulaması üzerinde çalışıyor!

Amerika merkezli, ses teknolojileri üzerine yapmış olduğu çalışmalarla ünlü şirket Dolby, yeni bir mobil uygulama üzerinde çalışıyor.

Profesyonel ekipmanları olmadan, en azından arkadaş çevresiyle paylaşabilecekleri kalitede müzikler yapmayı hedefleyen kullanıcılar, Dolby Live adı ile yayınlanması beklenen bu uygulamayı çok sevecek.

Dolby Live kayıt uygulaması ile neler sunulacak

Aslında gelişmiş özelliklerle donatılmış bir ses kayıt uygulaması olan 234 kod adlı Dolby Live uygulaması, telefonuyla kayıt almayı seven kullanıcıları oldukça memnun edecek. Kayıt yapmadan önce ortam seslerini analiz edecek olan uygulama, kayıt sırasında, öğrenmiş olduğu bu sesleri kaldıracak. Sadece gereksiz arka plan seslerini kaldırmakla kalmayacak olan uygulama, telefonunuzun mikrofonuna göre ses ayarlamalarını da kendisi yapacak.

Profesyonel prodüksiyon için, alternatif ekolayzer yazılımı olarak sunulmuş olan Pro-Q serisinin üçüncü versiyonu FabFilter Pro-Q 3 ekolayzer yazılımını inceliyoruz.

Uygulama ücretsiz olarak yayınlanacak olsa da, tahmin edebileceğiniz üzere uygulama içi satın alımlar da bulunacak. Daha farklı ses efektleri denemek isteyen kullanıcılar, bu paketleri satın alarak kayıt alabilecek. Bu paketleri satın almayı düşünen kullanıcılar, satın almadan önce yedi günlük deneme süresini kullanarak efektleri deneyebilecekler. Alınan kayıtları, doğrudan Soundcloud üzerinde paylaşabilme imkanı da sunan uygulama, kendince kayıt almak isteyen fakat vakti ve gerekli ekipmanı olmayan kullanıcıların oldukça işine yarayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.