Donald Trump Hangi Türk'e Sarıldı?

Donald Trump Hangi Türk'e Sarıldı?

Donald Trump Ahu Tuğba’nın kızına sarıldı!

Ses sanatçısı Onur Akay, Donald Trump’ın ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın kızına sarılırken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.


Amerika’nın Florida eyaletindeki The Everglades Üniversitesi’nde eğitim gören Anjelik Calvin’in, Florida'da oyunu kullandığı ve oy kullanmadan önce Donald Trump’a soru sorduğu öğrenildi. Ahu Tuğba’nın yakın dostu Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Anjelic’in Trump’la çekilmiş fotoğrafını Instagram adresinden paylaştı.


“NOSTRADAMUS’A GÖRE KRALİÇE KAZANIYOR”
Onur Akay, “Canım ablam Ahu Tuğba’nın gurur duyduğumuz kızı Anjelic Calvin, Florida'da oyunu kullandı ve seçimlerden bir gün önce, Donald Trump’a soru sordu. Trump ise Anjelic’e sarıldı. Anjelic, dünyaca ünlü Kahin Nostradamus'un kahinlerini incelemiş ve Nostradamus'a göre, 2016 ABD seçimlerini kadın başkan kazanıyor. Bakarsınız şok ihtimal gerçek olur, seçiciler cayar ve Trump başkanlık koltuğuna hiç oturamayabilir.” notunu düştü.”


OBAMA: SENİ POLİTİKADA GÖRMEK İSTERİM
Okuduğu üniversitede yapılan bir sınavda, yüzde 99’luk not ortalaması ile politika alanında eyalet birincisi olmasından dolayı, geçtiğimiz yıllarda Anjelik Calvin'e, "İleride seni politikada görmek isterim" diyen ABD Başkanı Barack Obama, Calvin’e Beyaz Saray'da başarı belgesi vermişti. Ahu Tuğba ise, kızının Beyaz Saray'a davet edileceğini duyunca sevinçten bayılmıştı.

trump.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.