Double Tree by Hilton Çanakkale’nin Yıldızı Olacak

Double Tree by Hilton Çanakkale’nin Yıldızı Olacak

C35 Gayrimenkul Yatırım, Double Tree by Hilton Çanakkale ile markanın boğaz manzaralı Türkiye’deki en özel otelini açmaya hazırlanıyor.

Mehmet Özdoğru - Dünyada sektörün ödüllü markası Double Tree by Hilton Çanakkale’de  Türkiye’nin en yeni ve özel otelini Çanakkale’ye kazandıracak. C35 Gayrimenkul Yatırım tarafından da yapımına başlanan ve 2018 yılında faaliyete geçecek olan  5 yıldızlı Double Tree by Hilton Çanakkale boğazda tüm odaları deniz gören konumuyla zincirin en önemli otellerinden biri olacak.
 
Modern mimarisiyle otel şehrin yeni simgesi haline gelebilir. Double Tree by Hilton konuklarına tüm odalardan, Kafe ve Restoranlarından Çanakkale Boğazı’nı seyretme imkanı sunuyor. Çanakkale gibi çok önemli bir konumda 2018 yılında kapılarını misafirlerine açacak olan Double Tree by Hilton  merkezde bulunması ayrıcalığıyla tarihi yürüyüş güzergahları gibi görülmesi gereken yerlere kolayca ulaşabiliyor.
 
C 35 Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu modern tasarımlı ve konforlu odalarımızda misafirleri ağırlamak için sabırsızlandıklarını belirterek otelin merkezi konumu sayesinde hem huzurlu bir yer arayanlar hem de Havalimanı, şehir merkezi ve alışveriş noktalarına yakın konaklamak isteyenler için ideal bir alternatif olduğunu söyledi. Tüm odalarının boğaz manzaralı ve çok ayrıcalıklı olduğunun da altını çizen Kuzu “ Konuklar, otelin sıcak ve huzurlu lobisinde manzaranın keyfini çıkarırken, dileyenler de fizyoterapi , aromaterapi , detox ve kriyoterapi gibi çok özel hizmetlerimizden yararlanabilecek” diye konuştu.
 
Boğaz manzaralı modern çizgilerle tasarlanmış mobilyalar ile konfor ve lüksü buluşturan 60 adet twin oda , 82 adet french, 10 adet Suit ve bir adet President Suite oda olmak üzere 153  boğaz manzaralı odası bulunan Double Tree by Hilton Çanakkale’de kurumsal veya özel toplantılar için 8 adet toplantı salonu da mevcut.
 
C35 Yatırım ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu otelin inşaatının Mart 2018’de tamamlanarak otelin hizmete açılacağının müjdesini vererek “  Tarihi bilmek, kültürü yaşatmak, gelişen ve değişen dünyadaki isteklerin farkında olmak gerçekleştirdiğimiz projelerde bizi ayırt eden önemli özelliklerimiz arasındadır. Her köşesinde geçmişe dair izler bulacağınız bu şehirde, Double Tree by Hilton’u inşa etmenin gururunu yaşamaktayız” dedi..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.