Down Sendromlu Bengüsu'nun Hayali Gerçek Olacak!

Down Sendromlu Bengüsu'nun Hayali Gerçek Olacak!

İzmir Balkan Kadınları Derneği, evlenme hayali kuran Down Sendromlu Bengüsu Çetin'in hayalini, kurgu bir düğünle gerçeğe dönüştürecek.

İzmir Balkan Kadınları Derneği 9 Nisan’da ToyHan&Bizim Bahçe Düğün Salonu’nda 14.30 gerçekleştirilecek düğünle Bengüsu'nun hayali gerçeğe dönüştürecek.

Bengüsu'nun ailesi kendisinin de çok heyecanlı olduğunu belirten İzmir Balkan Kadınları Derneği Başkanı Serap Çalışkan, böyle güzel bir günün organizasyonunu dernek adına yapmanın ve sahiplenmenin farklı bir duygu olduğunu belirterek, “Bu özel çocuğumuzun yanında mutluluğuna bir nevi de olsa dokunmak vesile olmak mutlu ve gurur verici, çok mutluyum. Down sendromlu kızımızın hayalini kurgu bir düğünle gerçekleştireceğiz.

Kına gecesi, kız alma gibi bütün ritüelleri yerine getireceğiz. Bu düğünde bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen Cengiz Süslü beye çok teşekkür ederim. Bütün İzmir halkını ve basınımızı kızımızın düğününe bekliyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri mutlu eder. Bu mutlu güne ortak olmanızı bekliyoruz” dedi.

dugun-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.