Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına etkinlik düzenlendi!

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına etkinlik düzenlendi!

Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına düzenlediği ROTASAHNE etkinliğinden elde ettiği gelir ile aldığı cihazların teslim törenini düzenlendi.

Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına “ROTASAHNE Fikret Şenes Gecesi” düzenledi. İlk Türk Kadın şarkı söz yazarı Fikret Şenes’in hafızalara yer etmiş şarkıları sanatçının gerçek hayat hikayesi ile hayat anlatıldı. Kulübün Geçmiş Dönem Başkanı Damla Çukur’un sanatçının yazdığı 290 şarkı arasından seçerek hikayeleştirdiği “Anlamazdın, Tanrı Misafiri , Kimler Geldi Kimler Geçti, Memleketim” gibi unutulmaz şarkıları Şan Eğitmeni İlkim Yılmaz’ın yorumuyla hayat buldu.

behcet-uz-cocuk-hastanesi-bagis-foto-8.jpg

Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü’nün daha önce ROTATALK Projesi ile bölgenin en yüksek fon yaratan etkinliklerinden birine imza atarak Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne 3 adet solunum nemlendirme cihazı bağışladığını dile getiren Kulüp Başkanı Çağla Pınar Veyisoğlu, “Bu yıl yine Dr. Behçet Uz Vakfı yararına büyük emeğimiz olan ROTASAHNE etkinliğimizi gerçekleştirdik. Beklenenin üstünde gerçekleşen yoğun katılım ile hem konuklarımıza şahane anlar yaşattık hem de çocuklarımızın sağlığı için techizat alımına iyi bir gelir elde ettik. 28D Optik Lens ve 12 adet tansiyon ölçüm cihazını hastaneye teslim ettik. Bu projede bir farkındalık yaratarak dijital bilet uygulaması geliştirip tüm süreci online yönettik kağıt israfını önüne geçtik. Davetiye alarak etkinliğimize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum, birlikte çok güzel bir olaya vesile olduk çocuklarımıza şifa olması dileğiyle…” şeklinde konuştu.

behcet-uz-cocuk-hastanesi-bagis-foto-11.jpg

114 bilet satılarak katılımı oldukça yüksek olan gecenin devamının da geleceğini söyleyen Veyisoğlu, ihtiyaç sahibi kurumlara dokunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

behcet-uz-cocuk-hastanesi-bagis-foto-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.