Dr. Coffee'den görkemli açılış

Dr. Coffee'den görkemli açılış

Antalya’da kahve sektörüne yeni bir soluk getiren Dr. Coffee İsmet Gökşen caddesinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

Antalya’da kahve sektörüne yeni bir soluk getiren Dr. Coffee İsmet Gökşen caddesinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı. Hayta Yörükleri Derneği Başkanı İbrahim Bodur’un nişanlısı Bahar Türkücü ile birlikte işleteceği Dr. Coffee açılışı siyasetçi akınına sahne oldu.

Hemen hemen her partiden ismin katıldığı açılış geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti. Açılışa CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, BBP İl Başkanı Ramazan Doğan, Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hasan Gökçe, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Adnan Kaya, CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özer Ülken’in yanı sıra iş dünyasının da bir çok önde gelen ismi açılışta yerini aldı.

Kahve ve çay kültürünün çok önemli olduğunu belirten İbrahim Bodur ve Bahar Türkücü, yaptıkları yatırım ile Antalya’ya yeni bir soluk getireceklerini dile getirdi. Özel karışım Osmanlı kahvesi ile ünlü olan Dr. Coffee’de kahvenin yanı sıra çay, tatlılar, kahvaltı tabakları gibi neredeyse günün her öğününe hitap edecek geniş bir yelpazeye sahip.

11111-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.