Dream Style Ege Bölge Finali Mavibahçe'de Gerçekleşecek!

Dream Style Ege Bölge Finali Mavibahçe'de Gerçekleşecek!

15 Nisan'da Gökhan Keser'in de katılımıyla Dream Style finali!

Ece Türkiye tarafından yönetilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Amatör tasarımcıları moda dünyasına kazandırmak amacıyla bu yıl 8.si düzenlenen ‘Dream Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması Ege Bölgesi Finali 15 Nisan'da MaviBahçe AVM'de muhteşem bir defileyle gerçekleşecek.

Banu Noyan organizasyonuyla İzmir'in lüks yaşam merkezi MaviBahçe'de gerçekleşecek olan Dream Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması modaya gönül veren, 'modanın çizgisini ben belirlerim' diyen amatör tasarımcılar için düzenleniyor.

Yarışmanın sürprizi ise pop müziğin yıldız ismi Gökhan Keser olacak. Ünlü popçu şarkılarıyla yarışmaya renk katarak konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Hayalindeki kostümü tasarlayıp dikerek ön elemeyi geçenlerin podyumda yer alacağı Ege Bölgesi Finali'nde kazanları muhteşem jüri belirleyecek.

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç'un üstleneceği yarışmanın jüri koltuğunda akademisyenlerin yanı sıra ünlü modacılar Neslihan Yargıcı ile Ertan Kayıtken, usta fotoğraf sanatçısı Erol Atar, başarılı organizatör ve koreograf Banu Noyan ile MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren de yer alacak.

Moda dünyasının sihirli kapılarının amatör tasarımcılar için açılacağı Dream  Style Amatör Moda ve Tasarım Yarışması Ege Bölgesi Finali'nde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.