Dropbox ücretsiz kullananlara kötü haber!

Dropbox ücretsiz kullananlara kötü haber!

Dropbox, kullanıcıların 50 şifreyi ücretsiz olarak saklamasına izin verecek. Uygulama yakında ücretsiz olarak güvenli şifre paylaşımını da mümkün kılacak.

Hali hazırda Dropbox’ın Şifre Yöneticisi’ni kullanmak için ücretli bir hesaba sahip olmanız gerekiyor. Ancak yeni güncelleme ile artık bu özelliği kullanmak için ödeme yapmanıza gerek yok.

Şirket, Dropbox Şifre Yöneticisi ‘nin Nisan ayı başlarından itibaren ücretsiz olarak Temel Kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Ücretsiz seçenek ile Dropbox’ta üç cihaz arasında senkronize edilmiş 50’ye kadar şifreyi saklayabileceksiniz. Öte yandan kısa bir süre sonra başkalarıyla güvenli parola paylaşımına da sahip olabileceksiniz.

11,-001.jpg

Akış ve bulut hizmetlerinin bol olduğu bir dönemde 50’den fazla girişe ihtiyaç duyacağınız noktada bu hizmetin gerçek bir şans olduğu ve açıkça sizi ücretli Dropbox planlarına yönlendirdiği düşünülüyor.

Bununla birlikte, ücretsiz olarak sunulacak Dropbox Şifre Yöneticisi, daha çok kişi için erişilebilir hale gelirken, aynı zamanda rekabet avantajı da sağlayabilir.

LastPass son zamanlarda ücretsiz senkronizasyonu tek bir cihaz tipiyle sınırlandırdı. Bu da hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan şifrelere erişmek istediğinizde ücretsiz teklifi kullanışsız hale getirdi. Yine de sınırlamalarla karşılaşsanız bile Dropbox’ın ücretsiz teklifiyle idare etmek daha kolay olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.