DSİ İzmir’de “sertifika”  heyecanı yaşandı

DSİ İzmir’de “sertifika” heyecanı yaşandı

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü ve Bornova Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan “Bilgisayar İşletmenliği” kursunu bitiren 19 DSİ personeli sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Kursu bitiren personelin artıkdaha hızlı ve daha verimli çalışacağını kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker; benzer kursların süreceğini açıkladı.

1.5 ay süresince tam 163 saat süren “Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü)” kursunu başarıyla bitiren 19 DSİ 2. Bölge Müdürlüğü personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.


DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ile Bornova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Arık’ın katıldığı törende kursiyerler tek tek kürsüye çağırıldı, sertifikaları verildi.


19 çalışanın işlerini daha iyi yapabilmek adına büyük emek sarfettiğini kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker “ Arkadaşlarımız özveride bulunarak, bazen özel işlerinden bazen ailelerinden zaman ayırıp bu kursa devam ettiler. Sürekli çalışıp kendilerini geliştirdiler. İnanıyorum ki bu emekleri karşılıksız kalmayacak. Artık hepsi daha az zamanda daha başarılı işlere imza atacaklar.” diye konuştu.


Bornova Halk Eğitim Müdürü Ercan Arık’a destekleri için teşekkür eden Ali Fuat Eker, DSİ çalışanlarının kendilerini geliştirebilecekleri kurslar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.