DSP'den Selçuk Ziyareti

DSP'den Selçuk Ziyareti

Demokratik Sol Parti İl yönetimi Selçuk'u ziyaret etti.

30 Ağustos Zafer Bayramının ardından, rutin ilçe ziyaretleri ve örgütlenme çalışmaları kapsamında DSP İzmir İl Başkanı ve yönetim kadrosu Selçuk ilçesindeydi.
Selçuk İlçe başkanı olarak atanan Hüseyin Kireç ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Karahan ve ekibi Selçuk Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Esnaf ve Ziraat Oda Başkanlarını ziyaret etti. Bu ziyaretlerde;  Selçuk’un hak ettiği yerde olması, 1998-1999 yıllarındaki talep ve yoğunluğun tekrar yakalanması, esnafıyla halkıyla mutlu bir cazibe merkezi haline getirilmesiyle ilgili konular görüşüldü, fikir alışverişinde bulunuldu.
‘’Gerek tarihi yapısı, gerek inanç turizmiyle, gerek verimli tarım alanlarıyla ve denize yakınlığıyla bilinen Selçuk ilçemiz bugün esnafın kan kaybetmesiyle çırpınıyor. Bugün Selçuk ilçemize ciddi sirkülasyon sağlayacak yatırımlara ihtiyacı var. Bu gerek devlet eliyle, gerek özel sektör girişimleriyle bir an önce gündeme alınmalı gerekli teşviklerle vakit kaybetmeden adım atılmalı’’ diyen Karahan,  ilçemizdeki verimli tarım arazilerinin korunması konusundan turizme, esnafın sorunlarından yapılması düşünülen teleferik konusuna kadar tüm sorunlar ile ilgili bilgi aldı. Şirince köyündeki otopark sorunundan, esnafın belediye ile ilgili sorunlarına kadar tepsinin takipçisi olacaklarını ve en kısa sürede ilçeyi tekrar ziyaret edeceklerini belirtti.
Protokol ziyaretlerinin ardından, esnafla buluşan DSP ekibi halktan ve esnaftan aldıkları olumlu tepkilerle günü oldukça moralli kapattılar.
Basın ile buluşmalarında Karahan verdiği demeçte; ‘’ Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor ve karanlık günler göstermiştir ki, bugün Türkiye’nin Demokratik Sol Partiye olan ihtiyacı tüm çarpıcılığıyla ortaya çıkmıştır. DSP’nin üzerine düşen büyük sorumluluğun farkındayız ve örgütlenme çalışmalarımıza hız verdik. İlimizde ve ilçelerimizde halkın, esnafın, çiftçinin ve işçinin nabzını sürekli tutuyoruz. Her yerde aynı şeyi dile getiriyorum DSP’yi izlemeye devam edin. Çünkü ülkemize istikrar ve huzur yeniden Demokratik Sol Partiyle kazanılacaktır ‘’ dedi. Sözlerini 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle verdiği mesajla sonlandıran DSP İl Başkanı; ‘’İnsanlık tarihi ve ülkemiz oldukça zorlu bir süreçten geçmektedir. Tüm dünya savaşların, iç çatışmaların ve hain terör saldırılarının karanlık günlerinden geçmektedir. Bütün bu olumsuz ve zor süreci ancak ve ancak Atatürk’ün ‘’ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’’ felsefesi ve yol göstericiliği ile atlatabiliriz. Ülke ve dünya barışını savunmak ve korumak her zamankinden önemli bir hal almıştır. İnsanların barış, huzur ve kardeşlik duyguları içinde el ele yaşadığı bir dünya dileğiyle, 1 Eylül Dünya Barış Günü’’nü kutluyorum ‘’ diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.