DSP'li Karahan'dan 30 Ağustos mesajı

DSP'li Karahan'dan 30 Ağustos mesajı

"30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir."

Demokratik Sol Parti İzmir İlçe Başkanı Aygül Karahan, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama metni yayınladı. DSP'li Karahan yaptığı açıklamada şu sözlere değindi:

‘’ 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir. Bağımsızlığı uğruna milletçe tek vücut  olmuş, inanç ve kararlılıkla kazanılmış bu zafer bugün de yarın da yolumuzu aydınlatacak bir destan olmuştur. 

Bugün büyük zaferin 94. Yıldönümünü onur ve gururla kutluyoruz. Milletimizin birliği, vatanımızın bölünmezliğinin tartışıldığı bu günlerde, ülkemiz  üzerindeki  hayalleri bilinen dış güçler ve iş birlikçileri bu milletin sağduyusu, vatan sevgisi, inanç ve kararlılığı karşısında asla başarıya ulaşamayacaklardır.

Tarihin seyrini değiştirmeyi başarmış bu millet, geçmişte olduğu gibi bugünde yarında laik ve demokratik duruşundan ödün vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük zaferin 94. Yıl dönümünü başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu zaferin kazanılması mücadelesinde hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak, canını feda eden şehitlerimiz rahmet ve şükranla anıyoruz. ‘’ diyerek Türk halkının 30 ağustos zafer Bayramını tüm coşkusuyla kutladığını belirtti.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.