DÜĞÜN HEDİYESİ OPTİMUM’DAN

DÜĞÜN HEDİYESİ OPTİMUM’DAN

İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde 200 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerine otomobil kazandıran kampanyası kapsamında alışveriş yapan bir şanslı ziyaretçi BMW 2.18 Cabrio sahibi oldu.

İzmir Optimum’da yaptığı alışverişle son model BMW .18 Cabrio kampanyasının talihlisi 22 yaşındaki Fahri Kartal otomobiline kavuştu.


Sosyal ve kültürel etkinliklerin İzmir’deki adresi İzmir Optimum’un ziyaretçilerine birbirinden cazip fırsatlar yaratan son kampanyası rekor ilgi gördü. İzmir’in en beğenilen Alışveriş Merkezi Optimum’un BMW 2.18 Cabrio ve Harley Davidson Sportster Iron 883 Motosiklet kampanyasına bugüne kadar görülmemiş bir ilgi gösteren ziyaretçiler şanslarını artırmak için 31 Mart – 15 Eylül tarihleri arasında yaptıkları alışverişlerle kampanyaya katıldı.

Ziyaretçilerine cazip kampanyalarla değerli hediyeler sunan İzmir Optimum bu kez Fahri Kartal’ın yüzünü güldürdü. İzmir’in Özdere ilçesinde yaşayan ve sıhhi tesisat işi yapan 22 yaşındaki Fahri Kartal, çeyiz alışverişi yaptığı Optimum’dan muhteşem bir otomobil kazandı. 


Harley Davidson Sportster 883 Motosikletler de Sahiplerini Buldu


İzmir Optimum’da aynı gün içinde toplamda 200 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Optimum Club üyelerinin katıldığı kampanyaya büyük ilgi gösteren ziyaretçilerden en şanslıları 22 yaşındaki Zeynep Topal ile 38 yaşındaki Ömer Karibler de  Harley Davidson Sportster Iron 883 Motosiklet’in sahibi oldu. 


İzmir Optimum’da Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekişiliş ile BMW 2.18 Cabrio sahibi olan Fahri Kartal, Optimum’un kendisine Mayıs ayında gerçekleşecek düğünü öncesinde hayalindeki otomobile kavuşturduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.