Düğün Salonları İçin Geri Sayım Başladı

Düğün Salonları İçin Geri Sayım Başladı

Kemalpaşa’daki vatandaşları isteği üzerine Kemalpaşa Belediyesi tarafından Sütçüler ve Çambel’de yaptırılan Düğün Salonları’nda sona gelindi. Kaba inşaatı tamamlanan salonlar, çevre ve bahçe düzenlemelerinin ardından hizmetine açılacak.

Kemalpaşa’daki vatandaşların yoğun isteği üzerine, 2016 yatırım planına alınan Düğün Salonları’nın inşaatında sona gelindi. İlçenin sosyal hayatını zenginleştirmek ve düğünlerin yaz kış kapalı salonlarda da yapılmasını sağlamak amacıyla Sütçüler ve Çambel’de inşaatına başlanan düğün salonları, çevre ve bahçe düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından hizmete açılacak. 
Çambel’de 700, Sütçüler’de ise 500 kişiye hizmet vermesi planlanan düğün salonlarının vatandaşların beklentilerini karşılayacak düzeyde yapıldığı bilgisini veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Düğün salonları konusunda ilçemizde ciddi bir boşluk vardı. Bu noktada vatandaşlarımız da konuyla ilgili hem fikirlerini hem de taleplerini bizlerle paylaştı. Belediye olarak bizler de halkımızın taleplerini göz önüne alarak geçen yıl yatırım planlarımızı hazırladık ve bu sene çalışmalara başladık. Kısa süre içinde iki mahallemizdeki düğün salonlarının kaba inşaatlarını tamamladık. Önümüzdeki günlerde içinde her türlü detayın düşünüldüğü bu iki düğün salonunu, hizmete açacağız ” diye konuştu.

KENTE DEĞER KATIYORUZ
Kemalpaşa’ın diğer mahallelerinde de benzer çalışmaları yürüttükleri bilgisini veren Başkan Uğurlu, “Şu anda ilçemizin farklı noktalarında düğün salonlarıyla ilgili proje çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin sosyal hayatını zenginleştirecek ve ona değer katacak hizmetleri halkımız için üretmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve önerileri bu noktada bizler için çok önemli çünkü planlarımızı bu doğrultuda hazırlıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.