Dünden Bugüne Mübadelenin 99. yılı Foça’da konuşulacak

Dünden Bugüne Mübadelenin 99. yılı Foça’da konuşulacak

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünden Bugüne Mübadelenin 99. yılı" etkinliğinde Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşen mübadele konuşulacak.

Medya Ege- Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşen mübadelenin 99’uncu yılı kapsamında Foça Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte "Dünden Bugüne Mübadelenin 99. yılı" konuşulacak. Foça Belediyesi Meclis Üyesi ve Balkan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Gülay'ın Moderatörlük görevini üstlendiği etkinlik, 2 Şubat Çarşamba günü 19.00'da Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Etkinlikte konuşmacı olarak Rodos, İstanköy ve 12 Ada Türkleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, Koleksiyoner Mert Rüstem, İkinci Kuşak Limni Adası Mübadili Ruhi İyigün ve İkinci Kuşan Girit Adası Mübadili Hatice Dinner katılacak. Kültür Merkezinde ayrıca, dönemin ruhuna ışık tutan fotoğraf sergisi, Foçalılar ile buluşacak.

fkq30pmwuae-vnv.jpg

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Dünden Bugüne Mübadelenin 99. yılını anıyoruz. Foça Kent Konseyi ile birlikte düzenlenen anma programı 2 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde." ifadelerine yer verdi.

kapak-172902.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.