Dünya Bunu Konuşuyor: Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü!

Dünya Bunu Konuşuyor: Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü!

Futbolcular taşıyan uçak düştü işte son görüntüleri...

Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağı, Bolivya'dan Kolombiya'ya giderken, 72 yolcu ve 9 mürettebatıyla düştü. Uçağın, Medellin uluslararası havalimanına doğru indiği sırada düştüğü belirtiliyor.
 
72 yolcunun yer aldığı uçakta Chapecoense'nin futbolcuları, antrenörleri ve diğer çalışanları da yer alıyordu. Kolombia Ulusal Afet ve Risk Yönetimi, uçaktan yaralı olarak kurtulanların bulunduğunu ve hastanelere taşındıklarını duyurdu.
 
3 FUTBOLCU KURTARILDI
 
Kazanın ardından bölgeden kurtarılma haberleri de gelmeye başladı. Chapecoense takımından Jimena Suarez, Alan Ruschel ve Marcos Danilo Padilha'nın kurtarıldığı bildirildi.
 
Final maçına çıkacaklardı
 
Sudamericana Kupası'nda finale kadar yükselen Chapecoense, final etabının ilk ayağı için Kolombiya'ya hareket etmişti. Chapecoense, yarın Kolombiya ekibi Atletico Nacional ile karşılaşacaktı.
 
Medellin Belediye Başkanı Federico Gutierrez BLU radyoya yaptığı açıklamada, "Kazada kurtulanlar olabilir. Bu büyük bir trajedi. Sağlık ve kurtarma ekipleri olay yerine hareket etti. Kazanın nedeni henüz belli değil" dedi.
 
Medellin havalimanı yetkilileri de yaptığı açıklamada olayı doğruladı.
 
ŞOK İDDİA
 
Kaza yeri yakınlarındaki La Ceja kasabasının belediye başkanı Elkin Ospina ise ajansa yaptığı açıklamada, "Uçağın yakıtı bitmiş gibi duruyor" iddiasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.