Dünya Çöp Toplama Günü’nde Bornova farkı

Dünya Çöp Toplama Günü’nde Bornova farkı

Temiz çevre duyarlılığını arttırmak için düzenlediği ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla örnek olan Bornova Belediyesi şimdi de ‘Dünya Çöp Toplama Günü’nde Bornovalıları yaşadıkları ilçeyi temizlemek için buluşturdu.

Temiz çevre duyarlılığını arttırmak için düzenlediği ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla örnek olan Bornova Belediyesi şimdi de ‘Dünya Çöp Toplama Günü’nde Bornovalıları yaşadıkları ilçeyi temizlemek için buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Bornovalılar, Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte sokakları tertemiz yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın “Bornova Bizim Evimiz” sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla başlatılan Bahar Temizliği’yle örnek olan Bornova Belediyesi, Dünya Çöp Toplama Günü’nde de ilçede yaşayanları temizlik için buluşturdu. 

Cumhuriyet Meydanı’nda biraraya gelen Bornovalılar, Mustafa Kemal Caddesi’nde yürüyerek gördükleri bütün çöpleri topladı. Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının da süpürge ve faraşlarıyla katıldığı etkinlikte yerdeki çöplerden, duvarlara ve elektrik direklerine yapıştırılan ilanlara kadar çevre kirliliği yaratan herşey temizlendi. Bornova Belediyesi bürokratlarının da katıldığı etkinlikte, pankartlarla çevre temizliği duyarlılığını arttırmaya yönelik mesajlar da verildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu vurgulayarak, “Bornova bizim evimiz. Bütün sokakları da bizim kendi sokağımız. Eğer sokaklarımıza, yani evimize daha iyi bakarsak çocuklarımıza daha iyi bir çevre, daha iyi bir gelecek bırakırız. Hem Bahar Temizliği Kampanyası’na hem de Dünya Çöp Toplama Günü etkinliğine katılan Bornovalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.