DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 48. MERKEZİNİ AÇTI

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 48. MERKEZİNİ AÇTI

Dünya Değişim Akademisi’nin 48. merkezi İzmir Değişim Şöleni etkinliklerinde Alsancak’ta açıldı. İtinayla hazırlanmış mekanda dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunan bilgili ve tam donanımlı Değişim Uzmanları ile buluşacaksınız.

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışına yayılan kurumun değişim odaklı, güven ve motivasyon dolu Değişim Uzmanları, İzmir Alsancak’ın merkezinden güzel bir mesajla herkesi değişime davet ediyorlar: “Geniş görüşlü olmayan insan için değişim her zaman tehlikeler içerir ve kişi bu tehlikelere direnir. Aslında değişim en büyük haz, en büyük kutlamadır. Bunu anlayan değişime asla direnmez ve değişim ile dans etmeye başlar..” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi,  sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İzmir Alsancak’ta da  aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.