"Dünya düzdür" diyen o isimden yeni açıklamalar

"Dünya düzdür" diyen o isimden yeni açıklamalar

"İlginç geldiği için..."

Dünya'nın düz olduğunu iddia eden yazısı sosyal medyada alay konusu olduktan sonra yayından kaldırılan AK Parti Fatih Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tolgay Demir, "İlginç geldiği için paylaştım, inandığım için değil" dedi.

AK Parti Fatih Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tolgay Demir’in, ilçenin gençlik kolları sayfasında “Düz dünya teorisi” başlıklı makalesi sosyal medyada alay konusu olunca internet sitesinden kaldırıldı. Demir, "Yazıyı okudum, ilginç geldiği için paylaştım. İnandığım için değil; bana ilginç geldi, paylaşmak istedim" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Demir’in, AK Parti internet sitesinde “dünyanın düz olduğunu” anlattığı makale yankı uyandırdı. Bunun üzerine AK Parti Genel Merkezi’nin devreye girdiği ve yazının kaldırıldığı öğrenildi. Demir, tartışmaların ardından Hürriyet’e şunları söyledi: “Flat Earth Society adlı bir grubun düz dünya teorisi başlıklı yazısını okudum, ilginç geldiği için paylaştım. İnandığım için değil; bana ilginç geldi, paylaşmak istedim. Benim böyle bir söylemim yok. Buna inananlar var."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.