Dünya Emoji Gününe Apple Desteği

Dünya Emoji Gününe Apple Desteği

Teknoloji devi Apple, teknolojin getirmiş olduğu yeniliklere kayıtsız kalmıyor. Dünya emoji gününde özel hazırladığı yeni emojileri kullanıcılarının hizmetine sunacak

Dünya Emoji gününde teknoloji devi Apple tarafından sürpriz ile kutlanacak.  iOS, macOS ve tvOS platformları için yeni emojilerini eylül ayından önce kullanabilir olabileceğini açıkladı.

Dünya Emoji Günü nedir?

Emoji'ler bildiğiniz üzere artık hayatımızda büyük bir yer edinen ve ikili diyalogların önüne dahi geçmeyi başararak, iki kişi arasında anlamsız görsellerle iletişim kurulabilmesine olanak tanıyan küçük görseller.

Bundan birkaç yıl önce kendilerinden daha masum olan halleri için "Smiley" tanımı kullanılsa da, Emoji adı altında cihazlara sürülen uygulama nedeniyle adları bir anda Emoji haline geldi. Kısacası bildiğimiz gülen, sinirlenen, ağlayan, gülmekten gözünden yaşlar akan surat ifadelerine Emoji diyoruz.

Sonuç olarak da birkaç ay önce Emoji'ler için bir sinema filmi çekileceğinin açıklanmasının ardından şimdi de Dünya Emoji Günü ilan edilmesini garip karşılamamak gerekiyor (Shift delete)
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.