Dünya Gündemini Salladı: Trump Putin'e mi Yardım Etti?

Dünya Gündemini Salladı: Trump Putin'e mi Yardım Etti?

ABD'nin Suriye'yi bombalamasının yankıları sürerken her geçen gün yeni bir teori ortaya atılıyor. 

Sol görüşüyle tanınan MSNBC'nin ünlü sunucusu Lawrence O'Donnell ortaya öyle bir iddia attı ki yenilir yutulur cinsten değil. Amerikan medyasında geçen haberlerde, Lawrence O'Donnell, Trump'ın Suriye'yi bombalamasının Trump'ın Putin'e yardım etmek amacıyla yapmış olabileceğini ileri sürdü.

Lawrence O'Donnell, ABD'nin Suriye'yi bombalamasıyla ilgili birçok teori arasında yeni bir hikayeyle Amerikan medyasını sarstı. 
 
Sol kanattan olan ve MSNBC'de program yapan Lawrence O'Donnell Cuma günkü programında çılgın bir komplo teorisi ortaya attı ve Vladimir Putin'in Başkan Donald Trump'tan bir şekilde yararlanabilmek için Suriye'deki saldırıları düzenlemiş olabileceğini iddia etti.
 
ABD basınında geçen haberlerde, Vladimir Putin'in müttefiki Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a karşı doğrudan bir saldırı olduğu düşünülürse tabii ki bu teori hiç mantıklı değil dendi... Ayrıca Trump bu saldırının  ABD ile Rusya arasındaki ilişkileri ciddi şekilde incitebileceği konusunda eleştiriliyor.
 

ABD hazırlık yapıyor!
 
O’Donnell, kanıtsız olarak Putin'in Trump'ın Suriye'deki saldırısını onayladığını ileri sürdü ve; "Peki ya Beyaz Saray'daki arkadaşının füzelerle büyük bir gece geçirebilsin ve son 24 saat boyunca övgüler alsın diye bu hafta Suriye'de olanların Vladimir Putin tarafından yönetildiğinden şüphelenmek tamamen imkansız olsaydı hoş olmaz mıydı?" diye sordu.
 
Lawrence O'Donnell imalı sorularına devam etti
 
"En çılgın hayallerinde bile böyle bir senaryo düşünemediysen çok hoş olmaz mıydı? Bu nedir bilmiyorum belki yüzde iki şansı ya da yüzde 50 şansı var. Öyle mi bilemiyorum. Fakat sanmıyorum ki yüzde sıfır şansı olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.