DÜNYA GÜZELLERİ YOLA ÇIKTI

DÜNYA GÜZELLERİ YOLA ÇIKTI

İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yaz sezonunda Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için biraraya genel; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy yola çıktılar.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği programın çekimleri; Hindistan, Nepal ve Vietnam gerçekleşecek. Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy’dan oluşan dev kadro Hindistan’a doğru yola çıktılar.
 
40 Bavulla Yola Çıktı!
 
Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva Bülent Ersoy, yerlere kadar uzanan siyah kıyafeti ve gülen yüzüyle göz kamaştırdı. 40 adet bavulla yola çıkan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Ersoy’un, bavulları saatler öncesinden havalimanına getirildi.
Mor renkli elbisesi ve takılarıyla dikkat çeken Safiye Soyman, 15 bavulla yol çıktı. Soyman’ın, bavullarına da mor renkli kurdeleler taktığı gözlerden kaçmadı.Altın rengi pullu yeleği ile göz dolduran Afrodit Banu Alkan, 5 bavulla yola çıktı. Spor şıklığıyla dikkat çeken sevilen sunucu Burcu Esmersoy da 5 bavulla yola çıktı.
1-215.jpg2-204.jpg4-132.jpg3-171.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.