Dünya kuaförleri Kuşadası'nda

Dünya kuaförleri Kuşadası'nda

Miss Hair Beauty Academy ve Cx Makeup Academy işbirliğinde, 14.Uluslararası Kuaförlük ve Makyaj Eğitimleri Semineri düzenlendi.

Dünya kuaförleri Kuşadası'nda bir araya gelerek eğitim semineri düzenledi.

232892bf-6f6b-4e3d-9a98-08bbea22dc31.jpg

14.Uluslararası Kuaförlük ve Makyaj Eğitimleri Semineri, Kuşadası Infinity By Yelken Agua Park Resort Hotel'de 15-21 mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.

Miss Hair Beauty Academy ve Cx Makeup Academy işbirliği ile düzenlenen seminere; İtalya, Almanya, Romanya, Sırbistan, Cezayir, Tunus ve İran'dan kuaför ve güzellik uzmanları katıldı.

img-0719-1024x683.jpg

Romanya'dan Strete Sorina Marinela, Almanya'dan Hanieh Lavasani, İtalya'dan Thilini Fernando, Sırbistan'dan Ana Stankovic, İran'dan Atefe Kabiri, Cezayir'den Zahira Cheriette, Tunus'tan ise Nihel Khalfallah ülkelerini temsil eden isimler oldu.

Türkiyenin ünlü kuaförlerinden ve Miss Hair Beauty Academy Kurucusu By Yasin Dikmen, Cx Makeup Academy Kurucusu İhsan Akbulut ve dünyaca ünlü kuaför Harun Cici'nin eğitimler verdiği seminerde Türkiye, uluslararası arenada sanat ve kültürüyle ön plana çıktı.

53c14ccb-cb65-4014-84a6-5787c36badd1.jpg

Kupa, sertifika ve plaket dağıtılan final gecesi ödül töreni, eğlenceli gala gecesiyle sonlandırıldı. Kuaför Harun Cici'nin üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinde önemli rol oynayan isim Ercan Sezgin de gala gecesinde yer aldı.

By Yasin Dikmen; Uluslararası Kuaförlük ve Makyaj Eğitimleri Semineri' nin ekim ayında Bodrum'da gerçekleştirileceğini belirtti.

img-0735-1024x683.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.