Dünya markaları ve ünlü tasarımcıların elbiseleri Dress 4 Event'te toplandı

Dünya markaları ve ünlü tasarımcıların elbiseleri Dress 4 Event'te toplandı

İzmir'in Alsancak semtinde dünyanın en gözde markalarının özel tasarım elbiseleri Dress 4 Event'te buluştu.

Dress 4 Event İzmir'de ilk ve tek ünlü markaların tasarım elbiselerini kiralayan ve satışını yapan showroom...İşyerinin hem sahibi hem de işletmeciliğini yapan Çisem ve Sanem Öznur bu fikri nasıl hayata geçirdiklerini anlattılar.

1c00286f-9c9d-4df5-88e2-06f830d2eb12.jpg

Her kadın için sorun olan kıyafet konusunda, kendilerinin de sorun yaşadıklarını ve bu fikrin katılmış oldukları davetlerde her seferinde farklı bir kıyafet bulmanın zorluğunu yaşadıkları için böyle bir yola çıktılarını açıklayan Öznur kardeşler konu hakkında Medya Ege'ye bilgi verdi. Yaptıkları işte sosyal medyanın büyük bir etkisi olduğunu belirten Öznur kardeşler, "Mesela bir elbise alıyoruz, bir davette kullanıyoruz ve sosyal medyada fotoğraflarımızı paylaşıyoruz ancak her davette aynı kıyafeti giyemediğimiz için ve sosyal medyada da aynı kıyafetle fotoğraf paylaşamadığımız için elbise kiralamak son derece mantıklı bir hale geliyor" dediler.

ed314bf3-e498-41e2-9d3d-60f018fa698e.jpg

Öznur kardeşler sözlerine şu şekilde devam etti; "Tasarım bir elbiseyi giymek istediğimizde ise o elbiseye yüklü bir miktar para ödeyip tekrar kullanamamak sadece bizi deği, çoğu kadını üzen bir durum oluyor. Ve tüm kadınlar davetlerde en iyi tasarımlarla parılmadayı hakediyor ama her zaman bütçemiz buna müsait olmuyor bu sebeple Dress 4 Event’i tüm kadınlarin ortak gardropu haline getirmeye çalışıyoruz.Bu showroomda tasarım elbiseyi kiralamak için ödenen miktar, satın almak için ödenen miktardan çok daha uygun. Elbiselere yılın her mevsimi çok talep var ve bizler de elimizden geldiğince müşterinin talebini karşılıyoruz. Her zaman ilk hedefimiz müşteri memnuniyeti." 

Showroomda bulunan tasarım gece kıyafetlerinin yanı sıra saç aksesuarları ve çantalarda mevcut. 

SHOWROOMDA BULUNAN MARKALAR..

Zeynep Tosun, Zeynep Erdoğan, Nedret Taciroğlu, Raisa Vanessa, Tuvanam, Sagaza Madrid, Burak Çiçek, Nazlı Terzioğlu, Maria Lucia Hohan, Aidan Mattox gibi bir çok ünlü tasarımcılar ile birlikte çalışıyorlar. Aynı zamanda kadınlara hitap eden birçok yurtdışı markalarıda mevcut. 

c2a97426-a335-408e-af52-974b8f065ca2.jpg

PROSEDÜR ŞU ŞEKİLDE..

Yapılan sözleşmeler sayesinde risk ortadan kalkıyor. Bu çanta ve elbiseler için geçerli. Eğer kiralanan elbise tamir edilebilir yada üzerindeki leke kuru temizleme ile halledilebilir bir durumda ise o zaman bir sıkıntı yaşanmıyor ve onarımları sağlanabiliyor. Fakat kullanılamayacak hale gelirse o zaman o ürünün satış fiyatı alınıyor. Her kiralamada bir sözleşme yapılıyor ve müşteri bu sorumluluğu kabul ederek elbise kiralayabiliyor.

Haber: Nisan Yavuz
Fotoğraf Selcan Öztürk

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.