Dünya Masterler Günü İzmir'de kutlanacak

Dünya Masterler Günü İzmir'de kutlanacak

Dünya Masterler Günü ve Ege Masterler Federasyonu’nun 9.yılı, İzmir'de kutlanacak.

Dünya Masterler Günü ve Ege Masterler Federasyonu’nun kuruluşunun 9.yıldönümü 5 Aralık Salı günü İzmir’in Bayraklı ilçesinde törenle kutlanacak. Egeli spor insanları ve Masterler camiasını Bayraklı Belediyesi Havuz Tesisleri'nde bir araya getirecek program için hazırlıklar tamamlandı.

emf-yonetim-kurulu-1.jpg

Ege Masterler Federasyonu (EMF); 40 yaş üzeri master ve veteran sporcuları, spordan uzaklaşmadan yeniden sahalara taşımak ve bu yönleriyle kendilerinden sonra gelenlere örnek bir yaşam biçimi oluşturmak amacıyla 5 Aralık 2014 tarihinde kuruldu. Bir yıl sonra yönetim kurulu kararıyla kuruluş tarihi Dünya Masterler Günü olarak ilan edildi ve her yıl geleneksel olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Aralarında toplumun her kesiminden ve her meslek grubundan insanların yer aldığı master veteran sporcular, Dünya Masterler Günü dolayısıyla pandemi dönemi hariç kutlamaları sürdürdüler. Bu kutlamaları zaman zaman Türk Sporunun ünlü teknik adamları, eski futbolcuları, futbol yorumcuları ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri de katılarak destek verdi.

haldun-dokel-2.jpg

EMF Başkanı Haldun Dokel; Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla federasyonunun 9.kuruluş yıldönümü ve Dünya Masterler Günü kutlamasının daha özel bir anlam taşıdığını söyledi. Haldun Dokel; “5 Aralık her iki açıdan bizim için çok özel bir gün. Pek çok zorluğu aşarak ve başta Ege Masterler Ligi olmak üzere bir çok konuda başlangıçtaki hedeflerimizi aşarak geldiğimiz bu özel günde spor insanlarımız, destek verenlerimiz ve camiamız ile bir araya geleceğiz. Onların varlığıyla onurlanacak, geleceğe yönelik çalışmalarımız için güç alacağız. Camiamıza katkı sağlayanları anacak, başarı ve mutlulukları paylaşacağız. Emek veren arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Kuruluşumuzun 9.yılı ve Dünya Masterler Günü kutlu olsun” dedi.

dunya-masterler-gunu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.