DÜNYA MODASI IRMAKLAR BAHCCE CONSEPT’TE

DÜNYA MODASI IRMAKLAR BAHCCE CONSEPT’TE

Bahçe mobilyalarının önde gelen markalarından Irmaklar Bahcce Consept, Uzakdoğu’dan ithal tasarım ürünleriyle hayallerinizdeki dekorasyonu yapmanızı sağlıyor.

Mobilya sektöründe 1984 yılından bu yana hizmet veren Samsun merkezli Irmaklar Bahcce Consept, Narlıdere’de 1200 metrekare alana kurulu İzmir şubesinde bahçe ve ev mobilyasının en tarz ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Tamamı ithal bahçe mobilyaları, yemek odası, yatak odası ve oturma gruplarıyla “consept” ürün arayışındaki müşterilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Irmaklar Bahcce Consept, başta Uzakdoğu’nun gizemli tasarımları olmak üzere dünya modasını da yakından takip ediyor. Avrupa’da ve Uzakdoğu’da yıl boyu mobilya fuarlarını ziyaret ederek ağırlıklı olarak tasarım ürünlerini ithal ettiklerini söyleyen Mağaza Müdürü Seher Akdal, “Özellikle Uzakdoğu ahşaplarıyla özdeşleşmiş mobilyalar üzerine çalışıyoruz. Yazlık ev konseptine uygun mobilyalar getirtiyoruz.  A’dan Z’ye bir evi döşeyebileceğiniz ürün yelpazesine sahibiz. Endonezya, Tayland, Filipinler, Malezya, Singapur gibi ülkelerle çalışıyoruz” dedi.  Her yıl satışa sunulan modellerin yenilendiğinin altını çizen Akdal, Türkiye’de consept mobilya alanında rakip tanımadıklarını vurguladı. 

Ahmet Haluk Irmak tarafından 1984 yılında kurulan Irmaklar Mobilya’nın bünyesinde 2003 yılında faaliyete geçen Irmaklar Bahcce Consept’in ithal bahçe mobilyası toptan ve perakende satışıyla her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Akdal, “Irmaklar Bahcce Consept’te bahçe, havuzbaşı, tekne, plaj, otel, cafe, bar ve restoranlar için klasik, modern ve etnik çizgilerideki mobilya ve aksesuar ürünlerinin ithalatını, pazarlama ve satışını toptan ve perakende olarak ilk elden yapıyoruz. Kaliteli ve zengin ürün seçeneklerini üstün hizmet kalitesiyle birleştirerek memnun müşteriler yaratmayı kendimize ile edindik” diye konuştu.Irmaklar Bahcce Consept’te her yıl yeni bir kolleksiyon sunduklarını vurgulayan Akdal, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kolleksiyonumuzda teak, alüminyum, sentetik rattan, doğal rattan (su sümbülü, abaca, hazeran) ve iç mekanlar için konsept ürünler yer alıyor. Tüm ürünlerimiz kaliteden ve estetikten ödün vermeden ergonomik ve her türlü hava koşullarına karşı dayanıklılık sunuyor. Mobilyalarımızda kalitelerini dünyaya kanıtlamış Rehau, Vıro, Ecolyne gibi dünyaca ünlü markaların hammaddelerini kullanıyoruz. Irmaklar Bahcce Consept olarak yaşamınıza konforu ve rahatlığı sunmayı hedefliyoruz.”

unnamed-(9)-026.jpgunnamed-(11)-009.jpgunnamed-(12)-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.