Dünyaca ünlü Breaking Bad oyunu Android için çıktı!

Dünyaca ünlü Breaking Bad oyunu Android için çıktı!

Breaking Bad resmi mobil oyunu ile karşımızda. Breaking Bad: Criminal Elements adıyla duyurulan oyun ilk olarak Android platformu için yayınlandı. Bakalım Breaking Bad oyunu neler sunuyor?

Şu ana kadar yapılmış en iyi diziler arasında yer alan Breaking Bad yepyeni bir macera ile karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonlarımıza taşınan Breaking Bad, ilk resmi oyununda efsanevi karakterler Walter White ve Jessie Pinkman yerine bu ikilinin altında yer alan bir suçluyu yönetiyor ve bir suç imparatorluğunun kurulmasına yardımcı oluyor.

Dizinin yapımcıları ile birlikte geliştirilen bu oyun kendisine has bir hikayeye sahip. İlk etapta sadece Android platformu için ön siparişe açılan oyunu ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Ancak ne yazık ki günümüzde bir çok oyunda olduğu gibi öğe başına 0.99 ile 99.99 dolar arasında değişen satın almalar mevcut olacak. Yakın zamanda iOS içinde çıkması beklenen oyunun yanı sıra dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın PlayStation ile birlikte VR versiyonu üzerinde çalıştığı da iddia ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.