Dünyaca Ünlü Yönetmenden FETÖ Karşıtı Destek

Dünyaca Ünlü Yönetmenden FETÖ Karşıtı Destek

Uluslararası ödüllü yönetmen Mecid Mecidi'den Türkiye'ye FETÖ karşıtı destek

İran'ın uluslararası ödüllü yönetmeni Mecid Mecidi, darbeye kalkışan FETÖ/PDY'li hainlere karşı demokrasi destanı yazan Türk halkını överek, Türkiye'de Kur'an- Kerim eksenli yeni bir film çekeceğini açıkladı. 15 Temmuz'da Türk halkının büyük bir özveri gösterdiğini belirten Mecidi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı kast ederek "Bir halk lideriyle birlik olursa, o halkı hiçbir şey yıkamaz. Dünyanın süper güçleri de gelse yıkamazlar, başarılı olamazlar" dedi.


BABADAN OĞULA HAFIZLIK HİKAYESİ

Sabah Gazetesi'nden Çağdaş Çetindemir'in Cennetin Çocukları, Cennetin Rengi ve Serçelerin Şarkısı gibi çok sayıda filme imza atan ve uluslararası ödülleri bulunan Mecidi, Türkiye'de yeni bir film çekmeye hazırlanıyor. En son Hz. Muhammed'in çocukluk dönemini konu alan ve Türkiye'de ekimde vizyona girmesi beklenen "Muhammed" filmiyle gündeme gelen yönetmen, Maltepe Belediyesi'nin Tahran 22. Bölge'deki resmi temasları kapsamında İran'da bulunan SABAH editörünün sorularını yanıtladı. Hindistan'daki çalışmalarından sonra Türkiye'de film çekmeyi düşündüğünü belirten Mecidi, "Bombay'da işim 4-5 ayda biter. Sonra Türkiye'ye yöneleceğim. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok seviyorum. Beylikdüzü'nde ev aldım. Film Kur'an eksenli olacak. Doğayı da içine alan bir film için İstanbul'da neresi uygun olursa orada plato kuracağım" dedi. Mecidi'nin Türkiye'de çekeceği film, babadan oğula geçen bir hafızlık hikayesini anlatacak. Mecidi özetle şunları söyledi:

GÜÇ BİRLİĞİ

İslam dünyasında Türkiye ve İran çok güçlü. Güç birliği yaparsak, çok iyi işler çıkarabiliriz.

15 TEMMUZ GECESİ

Darbe girişimini duyunca çok üzüldük. Hayırlı olsun inşallah. Halk büyük bir özveri gösterdi ve birlik oldu. O geceyi hayretle izledik.

HALKI YIKAMAZLAR

Bu şunu gösteriyor ki; Erdoğan halkla bütünleşmiş. Halk birlik olarak darbe girişimini etkisiz hale getirdi. Bir halk lideriyle birlik olursa; o halkı hiçbir şey yıkamaz. Dünyanın süper güçleri de gelse yıkamazlar, başarılı olamazlar.

SEVGİNİN GÖSTERGESİ

Erdoğan halkı tarafından çok seviliyor. Halkın sokaklara çıkması, günlerce sokakta kalması, onu sevdiğinin en güzel göstergesi. Erdoğan'ı tebrik ediyorum. Biz komşumuz Türkiye'nin her zaman istikrarlı ve başarılı olmasını istiyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.