Dünyanın en güçlü pil ömrüne sahip akıllı telefonu hangisi? İşte yanıtı...

Dünyanın en güçlü pil ömrüne sahip akıllı telefonu hangisi? İşte yanıtı...

XeeTechCare, 2017'nin en iyi pil ömrüne sahip amiral gemisini belirlemek için bir 'Dünya Pil Ömrü Şampiyonası' yapıldı. Peki testte hangi amiral gemileri var ve kim birinci oldu?

XeeTechCare geçen senenin en iyi telefonlarını pil ömrü testine soktu. Bu telefonlar arasında Razer Phone, Apple iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5T, LG V30, Google Pixel 2 XL ve Samsung Galaxy S8+ yer alıyor. Bunların içinde bahar aylarında tanıtıldığı için kısmen eski olan tek model Samsung Galaxy S8+.

Teste başlamadan önce tüm amiral gemileri %100 şarja sahipti ve ekran parlaklıkları %100 olacak şekilde ayarlandı. Telefonlar toplam 6 saatlik bir aktif olarak kullanıldı ve günlük kullanıma yakın bir pil performansı görmek için farklı uygulamalar test edildi.

Tüm telefonlarda bir saat müzik, bir saat Instagram, bir saat Facebook, bir saat Youtube, bir saat Oyun açıldı. Son olarak telefonun şarjı bitene kadar kamera uygulaması da açıldı. Akıllı telefonların hepsi aynı WiFi ağına bağlı ve SIM kart takılı değil.

1 saatlik müzik dinleme sonuçları:

Razer Phone - %90


Note 8 - %91


Pixel 2 - %91


iPhone X - %85


OnePlus 5T - %92


LG V30 - %95


Galaxy S8+ - %92


İlk tur (bir saat müzik dinleme) performanslarına baktığımızda LG V30, sürpriz bir sonuç ile en iyi dereceye sahip amiral gemisi olarak göze çarpıyor. iPhone X, rakiplerine göre küçük bir pile sahip olmasının bedelini hızlı şarj tüketimi ile ödüyor.

LG V30'un en son amiral gemileri arasında en güçlü bataryaya sahip olduğunu söyleyebilir miyiz? 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.