Dünyanın En İnce Bilgisayarını HP Üretti

Dünyanın En İnce Bilgisayarını HP Üretti

Dünyanın en ince laptopu olarak sunulan HP Spectre 13'ün tanıtım, New York Times Uluslararası Lüks Konferansı'nda gerçekleştirildi. Neredeyse bir akıllı telefonla aynı kalınlığa sahip olan Specret 13 10.4 milimetre olarak en ince laptop ünvanı kavuşarak rakiplerine fark atmış durumda görünüyor. İncelik bakımından Spectre 13'e yakın olan MacBook 13 milimetre üzerindeyken, Lenovo Yoga 900 ise 14 milimetre üzerinde.

medyaege-hp

Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen HP'nin yeni bilgisayarı, dış yüzeyinde metal ve karbon fiber malzemeler de içeriyor, ağırlık olarak da 1.1 kilogram olan bilgisayar bu sayede en hafif laptoplar arasında yer alıyor.

Ultra lüks versiyonları da var

HP tarafından tanımı beklenmedik bir şekilde New York Times Uluslararası Lüks Konferansı'nda gerçekleştirilen Spectre 13 altın veya elmas kaplı olarak da satılacak. Tamamen özel olarak tasarlanan ve 13.3 inç ekrana sahip olan bilgisayar,  Full HD çözünürlüklü ekran desteğine sahip.

8 GB Ram 512 SSD

HP'nin son ve en ince ürünü olan bilgisayar Skylake tabanlı Intel i5 ve i7 işlemcilere sahip. 8 GB ram ile satışa çıkarılan bilgisayar, 256 veya 512 GB SSD ile üretiliyor.  HP yeni ürünü olan dünyanın en ince bilgisayarının pil süresi hakkında kesin bir bilgi vermese de bilgisayar alanında hakim otoriteler şarjın en az 9.5 saat gittiğini düşünüyorlar. Ses sistemi bağlamında da gayet iyi olan Spectre 13 Bang & Olufsen marka hoparlörlere sahip. İki adet Thunderbolt desteği olan bilgisayarın, üç adet de USB Type-C girişi var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.