Durdurmak yetmez iptal edilmeli

Durdurmak yetmez iptal edilmeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca açıklamada bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Denizli Tavas Avdan Termik Santrali projesinin durdurulduğuna dair AKP Denizli Miletvekilleri ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklamalara karşı açıklama yaptı. 

Denizli Tavas’ta yapılması istenen ve kamuoyunda su kaynakları, tarım alanları, yaşam alanları ve halk sağlığı üzerinden tehditler içermesi nedeniyle haklı tepkilere yol açan Avdan Termik Santrali projesinin durdurulduğuna dair AKP Denizli Miletvekilleri ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından açıklama yapıldı. 

gulizar_bicer_karaca_yarin_cok_gec_h11009_7e4d3-001.jpg

RESMİ AÇIKLAMA YAPILANA DEK MÜCADELEMİZ SÜRECEK 

Termik santral projesinin durdurulduğuna dair açıklamanın, henüz resmi bir açıklama niteliği taşımadığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerinde bu konuda bir duyuru olmadığının altını çizen CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Çevre ve ekoloji mücadelesinde durdurma işlemleri, muhalefetin tepkisini dindirme, projeyi sümen altı etme olarak tecrübe edilmiştir. Bu nedenle, resmi kurumlarca projenin iptal edildiği, ÇED Olumsuz kararı verildiği duyurulmadıkça, resmi olarak açıklanmadıkça mücadelemiz sürecek." dedi.  

MÜCADELE PROJE İPTAL EDİLENE DEK SÜRECEK

Gülizar BİÇER KARACA, "Kimse, büyüyen doğa hakları mücadelesinin hızını kesmek için oyalayabileceklerini zannetmesin. Tavas'ta termik santral projesi iptal edilene dek biz ayaktayız, halk sağlığını hiçe sayan yanlış projelerin karşısındayız. Toplumun tüm duyarlı kesimleriyle birlikte termik konusu Denizli gündeminden tamamiyle çıkana, proje iptal edilene dek takipçisi olacağız, mücadele edeceğiz. "yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.