Durmuş, "İzmir'den konut alan kazanacak"

Durmuş, "İzmir'den konut alan kazanacak"

Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olma özelliği taşıyan Coordinat Bornova Projesi ile isminden söz ettiren DRC Grup'un kurucu ortaklarından Onur Durmuş İzmir'de gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili önemli bilgiler verdi.

İzmir'in başta İstanbullular olmak üzere tüm Türkiye'nin cazip yatırım merkezi haline geldiğini belirten Durmuş, önümüzdeki 10 yıl boyunca İzmir'de konuta ciddi bir talep olacağını vurguladı. 

KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İzmir'in acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu ve yapılmaya başlayan projelerle birlikte kentin çehresinin olumlu yönde değişmeye başladığına dikkat çeken Durmuş, ''İzmir'de kentsel dönüşüm projeleri uzun yıllar devam edecek. Bu da kente inşaat anlamında büyük bir canlılık katacaktır. Kentin çehresi şimdiden değişmeye başladı ve değişim olumlu yönde sürecek. Bu da İzmir'i ciddi bir potansiyel sahibi yapıyor. Bu potansiyeli gören yatırımcılar şimdiden yatırımlara başladı'' dedi.

CİDDİ TALEP VAR

İzmir'e yoğun bir talep bulunduğunu ve bu talebin en fazla İstanbul'dan geldiğinin de altını çizen Durmuş, ''İstanbullu yatırımcılar İzmir'de konut sahibi olmak isterken, İstanbullu markalar da İzmir'de proje gerçekleştirmek için çalışıyorlar. Ayrıca İzmir, yurtdışı ve diğer illerden de yoğun talep görüyor. Bu gelişmeler İzmir'in önemli bir çekim merkezi olduğunu gösteriyor. Ayrıca İzmir'in kültürel ve tarihi birikimi ile mevcut yetişmiş eleman potansiyeli ekonomik açıdan gelişeceğinin de ispatı. Bundan dolayı önümüzdeki 10 yıl içinde İzmir'de konuta yatırım yapanlar büyük karlar elde edecekler'' diye konuştu.

REKABET ORTAMI ARTACAK

DRC Grup olarak hayata geçirdikleri ve önümüzdeki süreçte yapımına başlayacakları projelerle rekabete hazır olduklarını söyleyen Durmuş, İzmir için en kaliteli projeleri ürettiklerini bildirdi. Coordinat Bornova'da yakın bir zamanda kiralama çalışmalarına başlayacaklarının da müjdesini veren Durmuş sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Büyük işlere imza atmış ciddi firmalar İzmir'de proje geliştirmek için kollarını sıvamış durumda. Biz de DRC Grup olarak İzmir'de rekabet ortamının artacağının bilinciyle hareket ediyor ve en nitelikli konutları İzmirliler'e sunabilmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de güzel projelerle yatırımcıların karşısına çıkacağız. En büyük hedefimiz daha yaşanabilir bir İzmir ve sağlıklı konutlarda insanların yaşamını sürdürmesi.''
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.