DURU KURT ELECTRO-POP “PAPARAZZİ” Sİ İLE GELİYOR

DURU KURT ELECTRO-POP “PAPARAZZİ” Sİ İLE GELİYOR

Duru Kurt'un müziğe olan aşkı; müziğin mutfağında da yer alarak, kendi projelerinin prodüktörlüğü yapmasını ve kendi yapım firmasını kurmasının yolunu açtı.

 Müziğe küçük yaşlarda piyano çalarak başlayan ve DAW ve VST kullanarak dijital müzik yapma isteğini profesyonelliğe taşıyan Duru Kurt'un müziğe olan aşkı; müziğin mutfağında da yer alarak, kendi projelerinin prodüktörlüğü yapmasını ve kendi yapım firmasını kurmasının yolunu açmıştır.


 Electro-pop tarzında single ve remix çalışmalarına devam eden Duru Kurt, Ağustos ayında yayımladığı ilk single çalışması “VIP” in ardından 2. single çalışması “Paparazzi” yi tamamlamanın heyecanını yaşıyor. Lisans eğitimini Business Studies alanında Bournemouth Uni’de ve yüksek lisans eğitimini Organisational Behaviour üzerine London School of Economics and Political Science’da tamamlamıştır ve DJ’lik alanında uzmanlaşmaya devam ediyor.
 Yaşanmışlıklar ile bağdaşmayan, hayal gücünden yola çıkarak eğlenceli şarkılar yapan Duru Kurt,  electro-pop tarzında drum & bass ritimlerine sahip  sözleri eğlenceli mizah içeren "Paparazzi" şarkısı Kasım ayında tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.