"Düş Gezginleri" bir araya geldi

"Düş Gezginleri" bir araya geldi

Ezoterik ve spiritüel öğretilerin ülkemizde gelişmeye başlaması ile birlikte bu amaçla turlarında son dönemde revaçta olduğu ve yoğun taleplerin olduğu ortaya çıktı.

Evrim Saraç liderliğindeki düş defteri akademisi de bu amaçla "Düş Gezginlerini" bir araya getirerek,  Brezilya ya "John Of God" ve Nepal "Bhutan Katmandu"  yolculukları ile yaptıkları organizasyonlarla dikkat çekiyor.  Evrim Saraç’ın yaptığı şifa turlarının en önemli yanı bu organizasyonlara katılmak için şifalanmaya ve çalışmalara daha yolculuk başlamadan henüz Türkiye’de başlıyor olmaları. Tura iştirak edecek katılımcıların tamamı bu düş yolculuğuna kabul edilmemekte birlikte, belirli bir bilinç düzeyinde olanlar ve bu öğreti ile ilgili olanlar  gezilere kabul ediliyor. Yolculuktan önce arınma  çalışmalarına başlanması, gidilen yerde de bu arınmanın en üst noktaya ulaşmasını sağlamakta,  ruhsal ve bedensel şifaya böylece kavuşan "Düş Gezginlerinin" gidişte iki kişiden daha farklı bir kişi olarak ruhsal gelişimini artırmış bir kişi olarak ülkemize arınmış olarak dönmelerine imkan tanıyor.

Gezilerde kutsal alanlarda konaklanıp,önemli rehberlerle meditasyonlar yapılmakta, şifa ve arınma terapileri düzenlenerek  katılımcıların memnuniyeti had saflara çıkması sağlanıyor. Yine Yeryüzünün en büyük yaşayan medyumu ve şifacısı olarak kabul edilen "John Of God" ile buluşan düş yolcularının şifalandığı ve ziyaretlerin ardından muhteşem geri bildirimlerin olduğu görülürken, Türkiye'den katılımcı sayısının giderek arttığı ve bu turlara talep patlamasının yaşandığı fark edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.