Duş keyfinin 4 rengi

Duş keyfinin 4 rengi

VitrA’nın AquaHeat Bliss duş kolonları krom, bakır, mat siyah ve fırçalı nikel renk seçenekleriyle duş keyfini kişiye özel hale getiriyor.

Termostatik duş kolonu, 4 farklı rengiyle banyonun seramik karo, lavabo, banyo mobilyası gibi diğer modülleriyle uyum sağlarken, kullanıcısının da tarzını yansıtıyor.

Suyun sıcaklığını istenen seviyede sabitleyen VitrA AquaHeat Bliss termostatik duş kolonları, çocuklar ve yaşlılar için güvenli bir çözüm olarak öne çıkıyor. Emniyet butonuyla, 38°C üzerindeki sıcaklıklara yanlışlıkla çıkılmasını engelliyor, soğuk suyun kesilmesi durumunda ise otomatik kapanıyor. Sıcak su ile gövdesi arasında izolasyon tabakası bulunan bataryası, hiçbir zaman dokunulmayacak ya da el yakacak kadar ısınmıyor.

Teleskopik kolon özelliği sayesinde duş başlığı isteğe göre aşağı-yukarı hareket ettirilerek yükseklik ayarı yapılabiliyor. Suyu istenen çıkışa kolayca yönlendiren VitrA Bliss’in dakikada 10 litre su kullanan tepe duşu iki, 12 litre harcayan el duşu ise 3 farklı akış tipine sahip. Paslanmaz çelik gövdesi bulunan duş kolonu, sıvaaltı sisteme ihtiyaç duyulmadan kolayca monte edilebiliyor.

bliss-shower-system-bulten.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.