Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması'ndan Ödül Töreni düzenlenecek!

Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması'ndan Ödül Töreni düzenlenecek!

Uluslararası Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması Ödül Töreni 15 Kasım Cuma günü saat 16.30’da TÜYAP Palas’ta gerçekleştirilecek.

Günümüz çocuklarının ve gelecek nesillerin ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak ürünlerin tasarımında yeni ufuklar belirleme açısından yeni fikirlere şans vermek istediklerini söyleyen Cemer Kent Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu, “Kent yaşamının getirdiği alışkanlıkları değiştiren, yoğun kent ortamında çocuklara nefes aldıran ve sosyal hayatı canlandıran yeni tasarımları birlikte oluşturmak için dört yıl önce böyle bir yola çıktık. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz yarışmamızın ödül törenini de yine aynı heyecanla bekliyor ve dereceye giren projeleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Umuyoruz ve inanıyoruz ki parklarımız yeni tasarımlarımızla birlikte kentlerimize daha şık görüntünün yanında çocuklarımızın da hem fiziksel hem ruhsal gelişimine katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Cemer Kent Ekipmanları’nın organize ettiği  Uluslararası Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılar 15 Kasım Cuma günü saat 16.30’da TÜYAP Palas’ta gerçekleştirilecek törenle ödülleri alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.