Düşük donanımlı bilgisayarda PUBG oynamak!

Düşük donanımlı bilgisayarda PUBG oynamak!

PUBG hayranlarına müjdeli bir haberimiz var. Artık düşük donanımlı bilgisayarda PUBG oynamak mümkün. Peki, nasıl mı? Hemen açıklayalım.

Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan PUBG her geçen gün oyuncu kitlesini genişletme devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Ağustos ayında, yapımcı şirket orta segment telefonlarında rahatlıkla efsanevi Battle Royale oyununu oynatabilmesi için, PUBG Mobile Lite sürümünü kullanıma sunmuştu.

Şimdi ise benzer bir proje ile karşımıza çıkan oyun, PUBG Project Thai ile düşük donanımlı bilgisayarda PUBG oynamayı mümkün kılıyor.  PUBG Project Thai’nin sistem gereksinimleri ise orjinal oyuna göre daha düşük olduğunu da görmekteyiz.

 

Daha az güçlü bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilecek olan PUBG Project Thai, Intel Core i3 işlemcili ve Intel HD grafik işlemcisine sahip olan bilgisayarda bile oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Fakat, PUBG Project Thai şimdilik Tayvanlı oyuncuların huzuruna sunulmuş durumda. Düşük donanımlı bilgisayarda PUBG oynamak isteyen diğer ülkelerdeki kullanıcıların ise ne yazık ki biraz daha beklemesi gerekiyor.

PUBG Project Thai maksimum sistem gereksinimleri
İşlemci : Intel Core i5 2.8 GHzEkran Kartı: AMD Radeon HD 7870RAM: 8 GBDepolama Alanı:  4 GB

PUBG Project Thai minimum sistem gereksinimleri 
İşlemci : Intel Core i3 2.4 GHzEkran Kartı: Intel HD Graphics 4000RAM: 4 GBDepolama Alanı:  4 GB

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.