Düşük donanımlı bilgisayarlar için PUBG Lite çıktı!

Düşük donanımlı bilgisayarlar için PUBG Lite çıktı!

PUBG hayranlarına müjdeli bir haberimiz var. Bugün yaşanan gelişme ile birlikte, düşük donanımlı bilgisayarlar için PUBG Lite sürümü tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Eğer düşük donanımlı bir bilgisayara sahipseniz ve PUBG oynamak istiyorsanız, size güzel bir haberimiz var. Bugün, yapımcı şirket tarafından yapılan açıklama ile birlikte, düşük donanımlı bilgisayarlar için PUBG Lite sürümün test edilmeye başlandığını müjdeledi. Şimdilik, söz konusu bu test sürecinin  Tayland ile sınırlı olduğunu da özellikle belirtelim. Ancak, oyunun resmi blog sayfasında yer alan bilgilere göre, düşük donanımlı bilgisayarlar için geliştirilen PUBG Lite sürümünün çok yakın bir zaman içerisinde dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara sunulacağı da özellikle belirtiliyor.

Daha az güçlü bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilecek olan PUBG Lite,Intel Core i3 işlemcili ve Intel HD grafik işlemcisine sahip olan bilgisayarda bile oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Son olarak ise, oyunun Lite sürümünün tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacağı da belirtelim. Söz konusu Lite sürümünün sistem gereksinimlerini hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Maksimum sistem gereksinimleri

İşlemci : Intel Core i5 2.8 GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870
RAM: 8 GB
Depolama Alanı:  4 GB

Minimum sistem gereksinimleri 

İşlemci : Intel Core i3 2.4 GHz
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
RAM: 4 GB
Depolama Alanı:  4 GB

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.