E.C.A.’dan, 5 yıl garantili bataryalar

E.C.A.’dan, 5 yıl garantili bataryalar

Covid-19 günlerinde sağlık yetkilileri düzenli el yıkamanın virüse karşı alınabilecek en iyi önlemlerden biri olduğunu söylüyor.

Bireylerin gün boyunca düzenli aralıklarla minimum yirmi saniye ellerini yıkaması gerektiği uzmanlarca dile getirilirken, temas edilen yüzeylerin de dezenfekte edilmesine dikkat çekiliyor. Böylesi bir dönemde çevremizdeki bileşenlerle temasımız ciddi ölçüde azalırken temassız işlemler hayatlarımıza daha fazla dahil oluyor. Banyo ve mutfak bataryaları da fotoselli seçenekleriyle yeni hayat tarzlarımıza hijyenik bir çözüm getiriyor. 

Covid-19 günlerinde sağlık yetkilileri düzenli el yıkamanın virüse karşı en iyi korunma yollarından biri olduğunu söylüyor. Bireylerin gün boyunca düzenli aralıklarla minimum yirmi saniye ellerini yıkaması gerektiği uzmanlarca dile getirilirken,  çevremizdeki bütün bileşenlerle temasımız ise ciddi ölçüde azalıyor ve temassız çözümler hayatımızı şekillendiriyor. 

Teknolojiyi üst düzey ürünleriyle buluşturan ve 69 yıldır sektördeki öncülüğünü sürdüren E.C.A., yüzey temasını sıfırlayan fotoselli armatürlerle içinde bulunduğumuz kritik dönemde yararlanılabilecek profesyonel çözümler sunuyor. Fotoselli bataryalarda yerli üretimi gerçekleştiren ilk marka olan E.C.A., bu ürünlere 5 yıl garanti veren tek marka olarak kalite güvencesi ve standartlarıyla da öne çıkıyor. 

Fotoselli bataryalarla hijyen sağlanırken eko sistem dengeleniyor

Etkili el yıkamanın benimsenmesi, virüsün yayılmasını önlemek en etkili alışkanlıkken işlevselliği sayesinde klasik batarya çözümlerinden çok daha fazla hijyen sağlayan fotoselli sistemler,  kullanıcının bataryaya dokunmasını gerektirmiyor. Bataryalar eli tanıyor, dokunmadan önce açılıyor, el uzaklaştırıldığında otomatik olarak kapanıyor ve ortak alanlarda maksimum hijyen sağlanıyor. Fotoselli bataryalar insan sağlığı için gerekli olan temassız işlevi ve otomatik olarak kapanan sistemi sayesinde ise tonlarca su tasarrufu sağlayarak ekolojik dengeye de katkıda bulunuyor. 

Elektrikli veya pille çalıştırılabilen E.C.A. fotoselli bataryalar kireç temizleme sistemli perlatörleri ile farklı çıkış ucu uzunluk ve yüksekliklerde üretiliyor. Yurtiçi ücretsiz montaj hizmetiyle kullanıcıyla buluşan bataryalar, yaşam alanlarına uzun soluklu bir hijyen etkisi getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.