E-uygulamalar firmalara avantaj sağlıyor

E-uygulamalar firmalara avantaj sağlıyor

e-Dönüşüm uygulamalarının firmalar açısından önemini anlatan IAS Birim Yöneticisi Kamil Akbul, canias4.0’ın sunduğu tam entegre uygulamalarının firmalara avantaj sağladığını belirtiyor.

Global teknoloji firması IAS, canias4.0 markası altında firmaların Endüstri 4.0 süreçlerindeki tüm ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunuyor. Firmalar, kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP ile tam entegre çalışan e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Müstahsil Makbuzu, e-Defter, e-Mutabakat ve e-İmza uygulamalarını hiçbir implementasyon sorunu yaşamadan sisteme entegre ediyorlar.

ias-birim-yoneticisi-kamil-akbul.jpg

IAS Birim Yöneticisi Kamil Akbul, canias4.0 ile sundukları e-Uygulamalar sayesinde müşterilerinin üçüncü parti bir yazılıma ihtiyaç duymadan ihtiyaçlarına çözüm bulduklarını vurguluyor. Akbul, “e-Uygulamalarda mükellefler GİB portal, doğrudan entegrasyon veya özel entegratör yöntemini tercih edebiliyorlar. Bu seçimlerin hepsi için esnek seçenekler sunuyoruz. Kolay entegrasyon yapısı ile özel entratörler ile kısa sürede sistem entegrasyonu sağlanabiliyor. Sistem, e-Belgelerin belirlenmiş tüm özelliklerini kendi içerisinde güncel tutuyor ve belge içeriğini (UBL) kendisi oluşturabiliyor. Müşterilerimiz, e-Belge ürettikleri her işlem için tutarlı belge içerikleri oluşturuyorlar. Standart ve özel rapor ekranları ile de e-Belgelerin takibi yapılıyor. Ayrıca müşterilerimize tedarikçileri tarafından iletilen ihtiyaçlar için, standart caniasERP özelliklerinden veya geliştirici gücünden bağımsız olarak belge içeriklerine müdahale imkanı sağlanıyor. Bu müdahalelerin Gelir İdaresi Başkanlığı’nca belirlenen protokollerin dışına çıkmaması için şematron kontrol ile kontrollerini de sistem kendi içinde sağlıyor” diye de ekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.