Ebedi İstirahatgahlarda Özenli Çalışma

Ebedi İstirahatgahlarda Özenli Çalışma

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle ve ilçe mezarlıklarındaki bakım, onarım ve yenileme çalışmaları, yakınlarını sonsuzluğa uğurlayan vatandaşların yüzünü güldürdü.

Bu kapsamda Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahalle mezarlığında da başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını temiz ve güvenli bir ortamda ziyaret edebilmeleri amacıyla başlattığı mezarlık düzenleme çalışmaları, Gölmarmara ilçesinde de hızla devam ediyor. İlçeye bağlı Kayapınar Mahallesi’nde mahalle mezarlığında çevre düzenlemesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlık yollarını kilit parke taşıyla döşüyor. Yazın toz ve kışın yağışlar nedeniyle çamurlaşan yollarda çalışmaların tamamlamasıyla birlikte, bu sorunlar da ortadan kalkmış olacak. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına takip eden Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, vatandaşların taleplerini de dinledi. Kayapınar Mahallesi sakinleri düzenleme nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.