EBSOV’da filizler yeşeriyor

EBSOV’da filizler yeşeriyor

Ege Bölgesi Sanayi Odası Kadınlar Vakfı’nın geliri burslu öğrencilere aktarılan geleneksel yeni yıl kermesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti. İzmir ve çevre illerin önemli isimlerinin de destek verdiği kermes onlarca öğrenciye burs oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nın ana sponsorluğunu, Çiğdem Yorgancılar, Özbosan Otomatik Kapı Sistemleri ve Pamuka Çocuk Odası Tekstil’in sponsorluğunu üstlendiği EBSOV kermesi yeni umutlara ışık oldu. Bölgede örnek teşkil eden organizasyonlara imza atan EBSO Kadınlar Birliği, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projelerini hız kesmeden sürdürüyor. Her yıl yaklaşık beş yüz öğrenciye umut olduklarını belirten EBSO Kadınlar Birliği Başkanı İpek Özçelik, “En iyi yatırım geleceğe yatırımdır inancı içerisinde öğrencilerimize umut olmaya devam edeceğiz” dedi.

1-2.jpg

Kermesin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Kermes Komitesi Başkanı İncila Kabadayı ise emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ederken her yıl biraz daha büyüyen bir organizasyona evsahipliği yaptıklarını söyledi. Üyelerin hiçbir zaman esirgemedikleri ilgi ve desteklerine de teşekkür eden Kabadayı, “İstanbul, Ankara, Balıkesir ve İzmir’in yanısıra Ege Bölgesi’nden birçok tanınmış firma kermesimize katılarak renk kattı. Kermeste yer alan seçkin markalar ve genç tasarımcılar ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ürünlerinin satışını gerçekleştirerek filizlerin yeşermesine vesile oldu” şeklinde konuştu.

kermes-genel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.