Ece Deniz Köroğlu’nun tasarımları, görücüye çıktı

Ece Deniz Köroğlu’nun tasarımları, görücüye çıktı

Ece Deniz Köroğlu kendi tasarım ürünlerinden oluşan Blind Son markasını moda severlerin beğenisine sundu.

Yeditepe üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden başarıyla mezun olan Ece Deniz Köroğlu'nun kendi tasarım ürünlerinden oluşan Blind Son markası, ailesinin sahibi olduğu Gaziemir Svalinn Hotel teras katında hazırlanan showroomda moda severlerin beğenisine sunuldu. Düzenlenen etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. Belirli periyotlarda sürekli olarak gerçekleşecek olan showroom etkinliğindeki amaç internet sitesinde yer alan tasarım ürünlerin davetliler tarafından görülüp denenmesi ve biraz müzik, yemek eşliğinde kokteyl atmosferinde sosyalleşmek.

ece-deniz-koroglu-1.jpg

Okul sürecinde ve mezun olduktan sonra kumaş analizi ile deneyim için çeşitli atölyelerde gönüllü olarak çalışan Ece Deniz Köroğlu, Dünyamızla ilgili tutkuları, düşünceleri ve merakları üzerine tasarım çalışmaları yaptığını söyledi. BLIND SON platformunu düşüncelerini başkalarıyla paylaşma misyonuyla kurduğunu belirten Ece Deniz Köroğlu; ‘’Tasarım konusunda yardım veya tavsiye arayanlar için faydalı bir kaynak olmayı hedefliyorum.

ece-deniz-koroglu-3.jpg

Amacım moda da yeni bir akım başlatıp hem şık hem spor hem de boyama el desenlerini ve belirli ev dekorlarını birleştirip, insanların seçtikleri ürünlerde özel sipariş fırsatı yaratmak. Çünkü bu şekilde insanların daha rahat kendi tarzını oluşturabileceğini düşünüyorum. Markamın logosu ikiz erkek kardeşimle olan küçüklük fotoğrafımızın soyut çizgisel bir yansımasıdır. Bu nedenle erkek ve kadının cinsiyet bağını göstermek adına tasarımlarımın çoğu üniseks fakat kadın ve erkek olarak farklı tasarımlarda mevcut. “dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.