EÇEV İkinci El Kermesi 17-18 Kasım'da başlıyor

EÇEV İkinci El Kermesi 17-18 Kasım'da başlıyor

Geleneksel Ege Çağdaş Eğitim Vakfı İkinci El Kermesi eğitime destek için 17 – 18 Kasım’da gerçekleştiriliyor. Her yıl olduğu gibi kermese yine İzmir Türk Koleji, Bahattin Tatış Kampüsü Uşakizade Köşkü’nde ev sahipliği yapıyor.

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı İkinci El Kermesi 17 Kasım Cuma günü Uşakizade Köşkünde saat 12’de kapılarını ondördüncü kez açacak. Abiyeler, takım elbiseler, paltolar, ceketler, çantalar, süs eşyaları ve küçük ev eşyalarının yer alacağı kermeste dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların ikinci el ürünleri uygun fiyatla satışa sunulacak.


Kermesten elde edilen gelirle Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın desteklediği üniversite öğrencilerine burs veriliyor, maddi olanakları kısıtlı daha çok sayıda öğrencinin çağdaş eğitim fırsatlarıyla buluşmasına olanak yaratılıyor. 


Kermese bağışçı olarak katkıda bulunan pek çok firmanın etiketli ürünlerinin de yer aldığı kermesin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kermeste ürünler temiz, ütülü ve kullanılmaya hazır halde satışa sunuluyor. Başlangıçta her yıl bir gün süreyle düzenlenmekte olan kermes, yıllar içinde gördüğü yoğun talep nedeniyle, bir süredir ilkbahar ve sonbahar aylarında olmak üzere yılda iki kez ve ikişer gün süreyle düzenleniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.