EÇEV’in Mücevherlerine, Gradiva Mücevher Umut Oluyor

EÇEV’in Mücevherlerine, Gradiva Mücevher Umut Oluyor

Altındağ Rasih Somer Eğitim Merkezi’nde Gradiva Mücevher’in “Eğitime Umut Olun” kampanyasındaki ilk bağışları ile ana sınıfı çocukları renkleniyor.

Şubat ayında başlayan “Eğitime Umut Olun” kampanyasının ilk geliri ile Altındağ Rasih Somer Eğitim Merkezi’(ARSEM)nin ana sınıfı yenilendi. Sandalyeler, oyun halıları, yer minderleri ile sınıf düzenlemesi yapıldı. Okul öncesi öğrencilerinin aileleri ile yapılan temsili açılışa Gradiva Mücevher sahibi Haluk Gezmez, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllülerinin katıldı.

Açılış töreninde konuşan Haluk Gezmez; “Ege Çağdaş Eğitim Vakfı ile birlikte “Eğitim’e Umut Olun” kampanyasını sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Satışını yaptığımız mücevherlerin eğitime katkı sağlayacağını öğrenen müşterilerimizin gösterdiği özen bizim umudumuzu ve bu projedeki hevesimizi daha da çoğalttı. İzmir’de eğitimde farkındalık yaratabilmek, çocukların yüzündeki tebessümü arttırmak bizi mutlu ediyor.” dedi.

Açılışın ardından konuşan EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu çocukların mutluluklarına değindi. “ Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklarımız için yeniyi kullanmak, kalana değil ilke sahip olmak hayaldir. Ablasının, abisinin, bir büyüğünün kalanını kullanır. Hayal Dünyası yarımdır.  Eğitim merkezlerimizde yeniyi kullanmak onlar için çok büyük bir mutluluk, ilk açılan bir boya kutusu bile onları farklı sevindiriyor. Bugün burada daha net gördük ki hayatlarındaki yeniler çok oldukça dünyaları renklenecekler ve toplumu da renklendirecekler. Gradiva Mücevher’e yaptığı katkı için, çocuklarımız ve vakfımız adına teşekkür ediyorum. Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’mızın; İzmir’in, Ege’nin bir sivil toplum markası olduğu, İzmir’e katkı sağladığının bilinci ile bizimle işbirliği yapan yerel firmalarımıza Haluk Gezmez nezdinde teşekkür ediyorum, dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.