Eda Eren, kariyerine Halk TV'de devam edecek

Eda Eren, kariyerine Halk TV'de devam edecek

Ofis açarak yayın hazırlıklarına resmen başlayan Halk TV, Ege Saati adlı programı hazırlayıp sunan Eda Eren'i kadrosuna kattı.

Tele1 TV’nin Ege Bölge Merkezi'nin kuruluş sürecinde yer alan muhabir/sunucu Eda Eren, kariyerine Halk TV İzmir merkezinde devam edecek. Ofis açarak yayın hazırlıklarına resmen başlayan Halk TV, bölgeden yaptığı canlı yayınlarla ve haberlerle dikkat çeken, aynı zamanda Ege Saati adlı programı hazırlayıp sunan Eda Eren'i kadrosuna kattı.

0adf9e01-4633-4c43-a217-4b72d88dc720.jpg

Eda Eren kimdir?

5 Mart 1990 İzmir doğumlu.

2011 yılında Yaşar Üniversitesi'nden mezun oldu. Okul yıllarından beri açılış, tören, konser, festival gibi bir çok etkinliğin hem organizasyonunda hem de sunumunda görev aldı.

Sunuculuk kariyerini İzmir Can Radyo'ya taşıdığı yıllarda en çok dinlenenler arasında yerini alan Hayatın Eda'sı isimli programı hazırlayıp sundu.

2020 yılında Gazeteci/Televizyoncu Tuncay Mollaveisoğlu ile birlikte Tele1 Ege Bölge Merkezinin kuruluşunda yer aldı.

Ulusal kanallar arasında izlenme oranları ile kısa sürede yükselen TELE1 TV'de Ege Bölge Muhabiri olarak önemli haberlere ve canlı yayınlara imza attı.

e74ed772-2c81-4012-84e9-8ef808dbec0c.jpg

Eş zamanlı olarak her hafta Cumartesi Tele1 Tv'de yayınlanan Ege Saati isimli programı hazırlayıp sundu. Belediye başkanlarını ve milletvekillerini ağırladı.

2022'nin Haziranı, Eda Eren için transfer ayı oldu. Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasında yer alan HALK TV Eda Eren'i kadrosuna kattı.

Eren, yeni açılan İzmir merkezinde, Halk TV Ege Bölge Temsilcisi olarak göreve başlayan Önder İnce ile birlikte çalışacak. Haber Muhabiri olarak görev yaparken, TV Programını da farklı bir içerikle Halk Tv ekranlarından gerçekleştirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.