Eda Taşpınar İhanetle Sarsıldı

Eda Taşpınar İhanetle Sarsıldı

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar'a ihanet şoku

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, geçtiğimiz ay İngiliz tasarımcı Roy Luwolt ile bir mekanda eğlenmiş ardından mekan çıkışı el ele görüntülenmişlerdi.

Eda Taşpınar'ın siyahi tasarımcı Roy Luwolt'la geçen ay başlayan aşkı aynı hızla sonlandı.

İHANETİ ÖĞRENİNCE İLİŞKİLERİNİ BİTİRDİ

İngiliz sevgilisini görmek için Londra'ya giden ikoncan, aşkına bir türlü kavuşamadı. İşleri için ABD'de olan sevgilisinin ihanetini öğrenen Taşpınar, ilişkiyi bitirdi.

ABD'DEN DÖNER DÖNMEZ İLİŞKİSİNİ İLAN ETMİŞTİ

Birçok erkeği peşinde koşturan ikoncan Eda Taşpınar'a şok... Daha önce işadamı Nurettin Hasman, sörf hocası Bora Kozanoğlu ve avukat Can Verdi gibi isimlerle aşk yaşayan Taşpınar, geçen ay da İngiliz modacı Roy Luwolt ile İstanbul gecelerinde yeni ilişkisini ilan etmişti.

AŞKI İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİ...

Sosyetik ikoncanın siyahi tasarımcıyla hızlı başlayan aşkı aynı şekilde son buldu. Taşpınar, İngiliz sevgilisiyle İstanbul'da başlayan ilişkisini İngiltere'de de sürdürmek için geçen hafta soluğu Londra'da aldı.

İşleri dolayısıyla ABD'de olan aşkının İngiltere'ye gelmesini bekleyen Eda Taşpınar, sevgilisinin bir türlü gelmemesi üzerine devreye ortak dostlarını soktu.

ALDATILDIĞINI ARKADAŞLARI VASİTASIYLA ÖĞRENDİ

İngiltere'de gezmeye devam! "İşlerimi bitirir bitirmez yanında olacağım" diyen İngiliz sevgilisinin yalan söylediğini düşünen Taşpınar, arkadaşları vasıtasıyla aldatıldığını öğrendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.