EDAK’ın Çocuk Resimleri Yarışmasına Başvurular Başladı

EDAK’ın Çocuk Resimleri Yarışmasına Başvurular Başladı

Türkiye’nin öncü ecza kooperatifi EDAK’ın 20 yıldır düzenlediği “Ecz. Hayati Yalçın Çocuk Resimleri Yarışması”na Başvurular Başlıyor.

Resim yarışmasının bu seneki konusu “Her şeyin İlacı Sevgidir” Türkiye’deki bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olan EDAK’ın  Ecz. Hayati Yalçın Çocuk Resimleri Yarışması’nda jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu seçilecek toplam 13 resim ödül kazanacak. EDAK 2017 Duvar ve masa takviminde yer alacak. Mayıs ayında  EDAK Yönetimi, eczacı ortakları ile yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri  İzmir ‘de yapılacak olan ödül törenine katılacak. Başvuru için son gün 15 Nisan 2016 olarak belirlendi. Ayrıntılı bilgi edak'ın sitesi...

d4f9aaaf-41bc-42d9-8360-1cc74b4b463f

Yarışma hakkında

Yarışmada, teknik ve malzeme kısıtlaması yok. Resim boyutları, 35 x 50 cm olacak biçimde düşünülmelidir. Her çocuk, yarışmaya en çok 5 (beş) resim ile katılabilir. Resimlerin arka-sağ-alt köşesinde yapıştırılacak etikete, katılım formuna uygun bir biçimde, ad, soyad, yaş, okul adı ve sınıfı, adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Resimler zarar görmeyecek bir biçimde, katılma formu ile birlikte ambalajlanarak, son katılma tarihine kadar, EDAK adresine gönderilir. Ödül alan ve sergilenen resimler, her türlü basılı gereçte, yayınlarda ve benzeri ortamlarda kullanılabilir. Bu resimler için herhangi bir telif hakkı ödenmeyecektir. Sergilenen her resim sahibine Katılım Belgesi verilecektir.

EDAK hakkında

EDAK Ecza Kooperatifi (İzmir Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi) 1979 yılında İzmir’de kuruldu. Bugün Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 28 il ve 358 ilçeye 18 şube, 4 bin 600 ortak eczacısı ve 700 çalışanıyla hizmet veren EDAK, Türkiye’nin en büyük ecza kooperatiflerinden biri olarak öne çıkıyor. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’de Çevre Beratı’na sahip olan 17. Kurum olan EDAK, ayrıca Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni (KİS) dünyada imzalayan sayılı kurumlar arasında yer alıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.