Edding’in yepyeni akrilik ürün serisi ile içinizdeki sanatçıyı uyandırın!

Edding’in yepyeni akrilik ürün serisi ile içinizdeki sanatçıyı uyandırın!

edding, her yerde, herkes için modern ve kolay sanat diyerek yeni akrilik ürün serisini tanıttı.

Yeni serinin kompakt ve kullanımı kolay ürün yelpazesinin özellikle tuval ve kâğıt gibi farklı boyama yüzeylerinde sağladığı sonuçlara inanamayacaksınız!
 
edding’in yeni akrilik ürün serisi ile resimler ve boyamalar daha kolay ve zahmetsiz bir hal alıyor. edding yeni akrilik ürün serisinin dört yeni ürünü, toplam 26 yeni renk sunuyor ve daha fazla boyama keyfi için bu renkleri birbiriyle karıştırmanıza imkân tanıyor. Su bazlı, kalıcı, kapatıcı, düşük kokulu, ışığa dayanıklı ve birbiriyle karıştırılabilen 26 farklı yeni renk ile içinizde uyuyan sanatçıyı uyandırabilirsiniz.

200729_cl_acrylic_key-visual-yoga_mood002.jpg
 
Özenle oluşturulmuş geniş ürün yelpazesinin içinde edding 5400 akrilik 3D double liner, edding 5000 kalın uçlu akrilik markör, edding 5100 orta uçlu akrilik markör ve edding 5300 ince uçlu akrilik markör seçenekleri bulunuyor. Fark yaratan patentli tasarıma sahip inovatif edding 5400 akrilik 3D double liner ile birbirinden farklı birçok yüzey üzerinde olağanüstü 3 boyutlu efektler elde edebilir, markörün biri ince diğeri kalın iki farklı ucu sayesinde fırçaya ihtiyaç duymazsınız. edding 5000 kalın uçlu akrilik markör ile geniş yüzeylerde kalın çizgilerle çalışabilir ya da ince çizgilerle hassas görsel öğeler yaratabilirsiniz. edding 5100 orta uçlu akrilik markör ile büyük ve orta büyüklükteki yüzeyleri boyayabilir ve edding 5300 ince uçlu akrilik markör ile güzel yazı çalışmaları ve ince vurgular yapabilirsiniz. edding akrilik markörlerin her birini, klasik tarz resimlerden farklı tekniklerle çalıştığınız modern sanat eserlerine kadar çeşitli uygulamalarda kullanabilirsiniz.

Birbiriyle kolayca karıştırılabilen ve uyumlu hale getirilebilen edding akrilik boyalarla, etkileyici sanat eserleri yaratmanın son derece zevkli bir uğraş olduğunu göreceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için edding hep yanınızda olmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.