Edebiyatın ustaları Karşıyaka'da söyleşiyle anılacak

Edebiyatın ustaları Karşıyaka'da söyleşiyle anılacak

Karşıyaka Belediyesi, Türk Edebiyatının unutulmaz isimleri Can Yücel, Muzaffer İzgü ve Tarık Dursun K.'yı bir söyleşi ile anacak.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi, 26 Ağustos 2022 Cuma günü saat 18.30’da Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda Türk Edebiyatına iz bırakan Can Yücel, Muzaffer İzgü ve Tarık Dursun K.'yı anacak. Haluk Işık'ın yönetiminde gerçekleşecek söyleşide konuşmacı olarak Can Yücel'in kızı Doç. Dr. Güzel Yücel Girer, Ahmet Önel ve İzmirli edebiyatçı Yunus Bekir Yurdakul yer alacak.

Hayatı Çoğaltanlara Saygı başlığı ile düzenlenecek söyleşi ile ilgili Karşıyaka Belediyesi bir duyuru yaptı. Duyuruda "Yapıtlarıyla düşün ve sanat dünyamızı boyutlandıran usta kalemler Muzaffer İzgü, Can Yücel ve Tarık Dursun K.’yı “Hayatı Çoğaltanlara Saygı…” söyleşimizde anacağız. Yazar Haluk Işık yönetiminde gerçekleşecek söyleşide Doç. Dr. Güzel Yücel Gier, Yazar Ahmet Önel ve Yazar Yunus Bekir Yurdakul ile yazarlarımıza saygı, sevgi ve minnetimizi sunacağız. 26 Ağustos 2022 Cuma günü saat 18.30’da Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda yapacağımız etkinliğimize tüm sanatseverleri bekliyoruz" ifadeleri ile İzmirlilere çağrı yapıldı.

fa69y50xeaacgpc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.